Skip to main content
CsapágyakHírek

150%-os termelékenységnövekedés 30% költségcsökkenés mellett? Lehetséges!

Megkezdődött a talaj előkészítése az őszi vetéshez. A talaj védelme érdekében sokan no-till technológiát használnak, mely során a talajt minimálisan bolygatják. Egyes területeken viszont továbbra is a till technológia bizonyul hatékonyabbnak. Ennek szerves része a boronálás, mely maximális hatékonyságához az AGRI HUB csapágyegységek járulnak hozzá.

Az AGRI HUB egységeket kifejezetten tárcsás talajművelő gépekhez fejlesztették ki. Robusztusak és megbízhatók. Segítenek a gépek élettartamának meghosszabbításában és hatékonyabb talajművelés elérésében.

Milyen körülményekkel szemben kell kitartania az AGRI HUB egységeknek?

Az AGRI HUB egységek speciálisan kialakított tömítéseiknek és anyagválasztásuknak köszönhetően képesek ellenállni a különféle mezőgazdasági körülményeknek.

  • Poros és saras környezetek
    A csapágyak különleges tömítései megakadályozzák, hogy a por, sár és egyéb szennyeződések bejussanak a belső alkatrészekhez. Ezek az anyagok más csapágyak esetében gyorsan károsíthatják azokat és csökkenthetik élettartamukat.
  • Nedvesség
    A mezőgazdaságban gyakran találkozhatunk nedves környezettel, különösen az öntözési időszakban vagy eső után. Az AGRI HUB egységek vízálló tömítéseiknek köszönhetően hatékonyan ellenállnak a víz beszivárgásának, ami csökkenti a korrózió kockázatát.
  • Extrém hőmérsékleti viszonyok
    A csapágyak olyan anyagokból készülnek, amelyek jól bírják a hőt és hideget, így alkalmasak a szélsőséges hőmérsékletekben való munkavégzésre is.
  • Erős ütődések és vibráció
    A mezőgazdasági gépekkel végzett munka gyakran nagy rázkódással jár, különösen, ha kemény vagy köves talajon dolgoznak. Az AGRI HUB egységeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak ezeknek az ütődéseknek és vibrációknak, biztosítva a gép folyamatos működését.
  • Minimális állásidő
    Szezonban nincs megállás, így fontos, hogy az alkatrészek megbízhatóak legyenek és elviseljék a nagy terhelést.

AGRI HUB csapágyegységek további előnyei

  • Fokozott teherbírás
    Az AGRI HUB csapágyak kialakítása lehetővé teszi, hogy nagy terhelés alatt is megőrizzék hatékonyságukat, így minimalizálják a gépek karbantartási igényét.
  • Hosszú élettartam
    Ezeket a csapágyakat kifejezetten úgy tervezik, hogy ellenálljanak a kemény környezeteknek és a nagy terhelésnek, ami a mezőgazdasági gépeknél elengedhetetlen. A speciális tömítési technológiák megvédik a csapágyakat a portól, víztől és egyéb szennyeződésektől, ami tovább növeli élettartamukat.
  • Könnyű szerelés
    Az AGRI HUB csapágyak szerelése nem bonyolult, így akár helyben, a szántóföldön is megejthető. Ezzel idő és munkaerő is megspórolható.
  • Széles választék
    Az AGRI HUB csapágyegység több méretben és gyártmányban is elérhető kínálatunkban.

AGRI HUB használatával a gazdák akár 150%-os termelékenységnövekedést és a költségek akár 30%-os csökkentését is tapasztalhatják.

Honnan tudod, hogy a tárcsacsapágyad megérett a cserére?

  • Túlzott zaj vagy vibráció
    Ha a csapágyak furcsa hangokat adnak ki, vagy ha a tárcsa mozgásában remegést érzékelünk, az arra utalhat, hogy a csapágyak károsodtak.
  • Szivárgás vagy szennyeződés
    A tárcsacsapágyak tömítéseit úgy tervezték, hogy megvédjék a belső elemeket. Ha szivárgást vagy szennyeződést látunk a csapágyaknál, az jelezheti, hogy a tömítések sérültek, és a csapágyak már nem képesek megfelelően működni, bármikor megállhatnak.
  • Növekvő ellenállás
    Ha úgy érzed, hogy a tárcsák forgása akadályozottabbá vált, az az első jele lehet annak, hogy a csapágyak kopottak, és ideje őket kicserélni. A kopott csapágyak akadályozhatják a tárcsák hatékony működését, ami negatívan hat a talajművelés minőségére.

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, válts AGRI HUB csapágyegységre még a munkálatok megkezdése előtt!

További információkért látogass el webáruházunkba vagy kérd szakértő kollégáink segítségét!