Skip to main content
HírekLineáris csapágyak

Személyre szabható lineáris profilsíncsomag a HIWIN-től!

A HIWIN új, moduláris építőelem-rendszerrel bővítette CG sorozatát. Ezáltal tovább szélesítve a lineáris vezetőpályák alkalmazási területeinek széles skáláját.

A HIWIN CG lineáris vezetőpályákat nagy pontosság és teherbíró képesség jellemzi. Az O elrendezésű golyópályák 45°-os elrendezésének köszönhetően a CG sorozat minden irányból egyformán képes terhelést felvenni, és maximális nyomatékterhelhetőséget biztosít. Ez különösen előnyös az egyvezetős alkalmazásoknál.

Moduláris építőelem-rendszer részei:

  • Fedőszalag: rögzítő furatok gyors és tartós lezárására
  • Tömítő rendszer: megakadályozza a szennyeződések bejutását a vezetők golyós pályáihoz, illetve  a kenőanyag kijutását onnan.
  • Fedőlap: védelmet nyújt a lineáris vezető mozgó alkatrészeinek.
  • Hosszútávú kenőegység: a folyamatos, egyenletes kenés akár 5x-ösére növeli az egység hasznos élettartamát.
  • Integrált útmérő rendszer: a hagyományos lineáris vezetőből intelligens vezető válik. A profilsínben lévő mágnesszalag segítségével a kocsira épített olvasófej képes pontosan meghatározni a annak pontos helyzetét.

Az előnyök jól láthatóak:

  • A mechanikus lineáris vezetősín gyorsan és egyszerűen intelligens vezetőkomponenssé alakítható rendkívül pontos, integrált távolságméréssel.
  • Az alkalmazástól függően további tömítő egységek, fedőlapok és kenőegységek meghosszabbíthatják a karbantartási intervallumokat a karbantartásmentes kenés elérése érdekében.

Állítsd össze az alkalmazási területedhez optimális precíz, karbantartásmentes lineáris profilsín csomagodat ITT vagy kérd szakértő kollégáink segítségét!
A profilsínt egyedi méretben is választhatod.

További információk a lineartechnik.hu oldalon!

Forrás: hiwin.hu