Skip to main content
HírekLineáris csapágyak

Megnyílt Lineáris Centerünk!

Örömmel jelentjük be, hogy megnyílt Solymári Lineáris Centerünk! Új központunkban szakértő kollégáink az ipar minden területén komplex megoldásokat kínálnak. Legyen szó akár új lineáris hajtások tervezéséről, egyedi alkatrészek készre gyártásáról, vagy meglévő gépsorok felújításáról, mi készen állunk, hogy segítsünk!

Miben számíthatsz ránk?

Lineáris hajtások tervezése

Szakértő mérnökeink a legmodernebb technológiák alkalmazásával tervezik meg a legjobb lineáris hajtásokat, az ipari szabványoknak megfelelően.

Egyedi alkatrészek gyártása

Olyan egyedi alkatrészekre van szükséged, amelyeket máshol nem találsz? Nálunk nincs lehetetlen! Tapasztalt szakembereink minden részletre odafigyelve készítik el a kívánt alkatrészeket, biztosítva a kiváló minőséget és pontosságot.

Gépsorok felújítása

Meglévő gépsorod már nem működik olyan hatékonyan, mint korábban? Bízzd ránk a felújítást! Szolgáltatásunkkal új életet lehelünk régi gépeidbe, javítva ezzel termelékenységét és megbízhatóságát.

Kiemelt termékeink:

Weboldalunkon, a lineartechnik.hu címen megtalálhatók részletes termékleírásaink és technikai adatlapjaink. Az alábbiakban néhány kiemelt termékünket mutatjuk be.

Lineáris vezetékek, profilsín-vezetések

Lineáris profilsínek és kocsik kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a magas precizitást. Ideálisak különböző ipari alkalmazásokhoz, ahol nagy pontosságra és megbízhatóságra van szükség.

Golyósorsók

A golyósorsók a lineáris mozgások legfontosabb elemei közé tartoznak. Kínálatunkban megtalálhatók a legkülönfélébb méretek és kialakítások, amelyek minden igényt kielégítenek.

Lineáris tengelyek, golyós perselyek

Lineáris tengelyeink és csapágyaink kiváló minőségű acélból készülnek, amelyek nagy teherbírást és hosszú élettartamot biztosítanak. Ezek a termékek ideálisak mind az új gépek építéséhez, mind a meglévő gépek karbantartásához.

Lineáris csapágyat keresel, vagy egyedi megoldásra van szükséged? Keresd szakértő kollégáinkat, mérnökeinket bizalommal!